Over ons

Scooternederland voor uw scooter

Wij zijn gespecialiseerd in Snor Scooters

U bent bij Scooternederland aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar goedkope scooters. Scooternederland is een begrip in de regio, maar ook in de rest van Nederland waar het gaat om goedkope scooters. Naast diverse modellen goedkope scooters, hebben wij ook bijbehorende onderdelen en accessoires. Kijk op onze website of kom langs in onze showroom te Rijssen handelsweg 12. Voor reparatie, onderdelen of gebruikt Enterstraat 13 te Rijssen.

Goedkope scooters koopt u bij Scooternederland. Wij hebben diverse scooters, nieuw en occasion. In ons assortiment treft u onder andere scooters van merken als BTC, VIP, Berini en Turbho. Wij leveren enkel kwaliteit scooters tegen scherpe prijzen en dat ook nog eens met een goede service. Tijdens de garantieperiode wordt uw defecte (niet rijdende) snor/scooter/ brom/scooter Gratis opgehaald. Ook kunt u kiezen om uw scooter ook terug laten brengen voor €20,- binnen de afstand van 35 km van de handelsweg 12 in Rijssen Meer dan 35 km in overleg Naast scooters hebben wij ook verschillende accessoires om scooters helemaal naar uw wens te maken.

Voorwaarde is wel dat uw scooter/bromfiets op tijd is onderhouden (servicebeurt). Anders zijn we genoodzaakt om € 20,- in rekening te brengen. In de garantieperiode (2 jaar) halen wij uw scooter GRATIS thuis op, als deze defect is (niet rijdend).

Buiten de garantieperiode:
Ophalen € 25,-
Thuisbrengen € 25,-
Tarieven gelden binnen ons servicegebied van 35 km er buiten in overleg.

Scooternederland is onderdeel van Laan Trading Company al meer dan 25 jaar een begrip in Rijssen / Nijverdal en omstreken.